Diodlaser

Original® Diodlaser

Är det dags att utöka ditt behandlingsutbud och attrahera nya kunder till din skönhetsklinik? Vi introducerar våra banbrytande diodlaser-maskiner, som kommer att förvandla ditt företag och erbjuda dina kunder enastående resultat inom hårborttagning, hudföryngring och mycket mer. Se några av maskinerna nedan:

Diodlaser med CE-märkning garanterar kvalitet och säkerhet

Våra diodlaser-maskiner är CE-märkta, vilket innebär att de uppfyller alla kvalitets- och säkerhetskrav enligt europeisk lagstiftning. Du kan lita på att du erbjuder dina kunder en trygg och effektiv behandling av högsta kvalitet med våra maskiner.

Omfattande utbildning i diodlaser för optimal användning

Dessutom ingår alltid en omfattande utbildning vid köp av våra diodlaser-maskiner. Vi ser till att du och ditt team får den kunskap och kompetens som behövs för att framgångsrikt erbjuda behandlingar med den senaste tekniken. Våra erfarna instruktörer anpassar utbildningen efter dina behov och ser till att ditt team känner sig säkra och bekväma med maskinerna.

Diodlaser – Avancerad teknologi för effektiv hårborttagning

Våra maskiner utnyttjar den senaste teknologin och ger en överlägsen prestanda inom permanent hårborttagning. Maskinerna har olika våglängd såsom 755NM, 808NM och 1064NM för att du ska kunna hitta det optimala för att penetrera huden och selektivt rikta in sig på melaninet i hårsäckarna. Detta resulterar i en effektiv och säker hårborttagning för alla hudtyper, inklusive mörkare hudtoner och solbränd hud.

Utöver hårborttagning erbjuder diodlaser-maskinerna också behandlingar för hudföryngring och kärlreducering. Din klinik kommer att bli det självklara valet för kunder som söker snabba, smärtfria och långvariga resultat.

Oöverträffad kundsupport för din kliniks framgång

Vår kundsupport är oöverträffad, och vi erbjuder utbildning, marknadsföringsmaterial och teknisk support för att hjälpa dig att maximera din investering. Med en diodlaser-maskin i din klinik kommer du att kunna erbjuda dina kunder en toppmodern behandling som får dem att känna sig vackra och självsäkra.

Erbjud dina kunder den bästa skönhetsbehandlingen på marknaden och samtidigt öka din kliniks lönsamhet. Kontakta oss idag för att få mer information om våra diodlaser-maskiner och hur de kan förvandla din verksamhet till en framgångssaga.