PV Original® Pico – Yaglaser PRO

262000 kr

 

Det är det senaste och mest spännande utvecklingen inom estetisk teknik – pico andra laser. Denna teknik utnyttjar korta laserpulser för att behandla hudproblem som pigmentering och tatuerings borttagning. Pico andra-lasern är en vidareutveckling av den tidigare pico-sekund-lasern och erbjuder ännu kortare laserpulser, vanligtvis i pico- (10^-12) eller femto sekunders (10^-15) området. Denna korta pulslängd möjliggör mycket högre energitäthet, vilket gör det möjligt att bryta ner pigmenterade partiklar i huden med minimal uppvärmning av omgivande vävnader.

Fördelarna med pico andra-lasern inkluderar:

  1. Snabbare resultat: Den korta pulslängden innebär att energin levereras på mycket kort tid, vilket kan öka effektiviteten och ge snabbare resultat jämfört med äldre tekniker.
  2. Minskad risk för biverkningar: Eftersom värmen som genereras är minimal i jämförelse med tidigare tekniker, minskar risken för skador på omgivande hudvävnad och därmed biverkningar som rodnad, blåmärken och ärrbildning.
  3. Möjlighet att behandla olika hudtyper och färger: Den korta pulslängden gör att pico andra-lasern kan vara effektiv på en bredare skala av hudfärger och typer, inklusive mörkare hudtoner som traditionellt har varit svåra att behandla med äldre lasertekniker.
  4. Tatuerings borttagning: Pico andra-lasern är särskilt känd för sin förmåga att bryta ner tatueringars pigment partiklar snabbt och effektivt, vilket gör det möjligt att gradvis bleka eller helt ta bort en tatuering.

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”PV Original® Pico – Yaglaser PRO”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nytt fält

6 + 13 =