Microneedling pen och mycket mer

Dr pen Original® Microneedling produkter

 

Ta nästa steg med en microneedling pen

Det verkar som att du är intresserad av att ta ditt klinikarbete med microneedling till nästa nivå med Doctor Pen’s teknologi. Här är några steg och idéer du kan överväga för att maximera effekten av denna avancerade microneedling teknologi:

  1. Utbildning och Expertis: Innan du implementerar den nya teknologin är det viktigt att ditt team har rätt utbildning och expertis för att använda microneedling maskinerna korrekt och säkert. Se till att dina terapeuter och personal får tillräcklig träning för att kunna erbjuda högkvalitativa och professionella behandlingar.

  2. Individanpassade Behandlingsplaner: Varje kunds hudbehov är unika. Skapa individanpassade behandlingsplaner baserade på kundens hudtyp, problemområden och mål. Genom att skräddarsy behandlingarna kan du erbjuda bättre resultat och kundnöjdhet.

  3. Kliniska Resultat: För att bygga förtroende och attrahera fler kunder, dokumentera och presentera kliniska resultat från tidigare kunders behandlingar med Doctor Pen-maskinerna. Visuella bevis på förbättringar i hudkvalitet, minskade ärr och linjer kommer att övertyga potentiella kunder om teknologins effektivitet.

  4. Kombinationsbehandlingar: Överväg att kombinera microneedling med andra behandlingar som kemiska peelingar, LED-terapi eller seruminfusion för att maximera resultaten. Kombinationsbehandlingar kan ge synergistiska fördelar och öka kundens upplevelse av behandlingen.

  5. Före- och Eftervård: Ge dina kunder detaljerad information om före- och eftervård för att säkerställa bästa resultat och minimera eventuell obehag efter behandlingen. Detta inkluderar råd om hudvårdsprodukter, solskydd och eventuella restriktioner efter behandlingen.

Varför välja Doctor Pen’s microneedling pen & maskiner? 

  1. Effektivitet: Doctor Pen’s maskiner är utrustade med ultrafina nålar som skapar mikrokanaler i huden, stimulerande kollagenproduktion och främjande av hudens naturliga regenerationsprocess. Resultatet? En fastare, jämnare och mer vital hud!
  2. Säkerhet: Varje microneedling-maskin från Doctor Pen är konstruerad med klientens säkerhet i åtanke. Tillverkade av medicinskt rostfritt stål och med justerbara nåldjup, garanterar de en personligt anpassad behandling varje gång.
  3. Komfort: Med ergonomiska handtag och avancerad vibrationsdämpningsteknik, säkerställer Doctor Pen’s maskiner maximal komfort under varje behandling, för både terapeuten och klienten.
  4. Mångsidighet: Utöver ansiktsbehandlingar, kan Doctor Pen’s maskiner även användas på kroppen för att behandla ärr, bristningar, celluliter och annat!
  5. Support: Vid köp av en Doctor Pen microneedling-maskin får du även tillgång till omfattande support och utbildning, så att du ständigt kan erbjuda dina kunder bästa möjliga behandling.

Lyft din skönhetsverksamhet med Doctor Pen’s microneedling-maskiner!  

Doctor Pen’s engagemang för kvalitet och innovation står outtröttligt, vilket har etablerat märket som en ledare inom skönhetssektorn. Genom att investera i Doctor Pen’s produkter säkerställer du att din klinik blir top-of-mind för de som söker framstående hudförbättringar.   

Gör dina kunders drömmar om ungdomlig, strålande och hälsosam hud till verklighet med Doctor Pen’s exceptionella microneedling-maskiner!” 

Microneedling pen in use