Kampanj!

Ultima A7

1398 kr

  • exkl. moms
  • fri frakt
  • 1 års garanti

Beskrivning

Äkta givetvis som även kan bekräftas med den befintliga QR-koden på paketet. 
Vi vill klargöra att vi inte säljer några kopior.              

Dr.Pen A7 använder sig av samma teknik som på skönhetssalonger, nu finns den tillgänglig för hemmabruk. Dr.Pen A7 använder sig utav en avancerad nålningsteknik som orsakar en kontrollerad skada i huden. Som en naturlig reaktion så vill kroppen reparera skadan, tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar att producera nytt kollagen och elastin. Resultatet av en mikronåls behandling blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Dr.Pen A7 använder sig utav en avancerad nålteknik med högkvalitativa mikronålar. Den kan användas över hela kroppen och ansiktet vilket gör att du kan nå ditt önskade resultat över hela kroppen. Dr.Pen A7 ger din hy en mycket effektiv behandling utan biverkningar och med en minimal återhämtningstid.

De sterila nålarna eliminerar risken för smittspridning och den justerbara längden på nålarna tillåter en behandling anpassad efter just dina behov. Dr.Pen A7 kan användas över hela kroppen t.o.m runt känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, läpparna och på näsan.

Äkta givetvis som även kan bekräftas med den befintliga QR-koden.

Information

Modell: Ultima A7

Nålar: 9/12/36/42/Nano

Ingår: bruksanvisning

6 olika hastigheter

CE märkt

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ultima A7”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *